Robothund – Tiende Oppdatering (03.12.2014)

Hallo! 

Dette blir da vår siste oppdatering, ettersom at det er fremføring i morgen. i dag har vi fokuser på å få bilen til å se litt penere ut, og å kjøre diverse tester. I tillegg lå mye av fokuset på presentasjonen.

Vi begynte med å stripse og feste enkelte av ledningen som hang fritt. Videre så testet vi at alt fungerte sammen; kamera, kjøring og heising. Alt gikk relativt bra, bortsett fra at hakkinga i tannhjula, ved heising, førte til at bilen slet litt med trappene. Dette kom hovedsakelig av all vekta den har blitt påført for å kunne være trådløs. Ellers så fungerte roboten ganske bra. På bildet under ser du sluttresultatet av Lego roboten, med alt montert på robotkroppen.

Sluttresultat

Da vi følte oss fornøyde med testing, fokuserte vi på presentasjonen, for å gjøre oss klar til i morgen!

Takk til alle som har fulgt med på bloggen! 😀

Leave a Reply