Godteridispenser Uke 41 (Gruppe 2H17)

 

Konseptet vi kom frem til når det gjelder mekanismen på hvordan best mulig slippe ut godteriet i en kontrolert affere var et slags skovlehjul. Dette gjør at godteriet kommer ut i en bestemt fart og det er også en god måte å unngå at godteriet setter seg fast.

Datadelen

Vi ønsker å andvende en ansiktsgjenkjenning som identifikasjon for brukere i databasen. Databasen vil holde kundens preferanser (forhåndsvalgt) samt tidligere variasjoner av godteri og kundens tilfredshet med disse. Vi må kunne skrive til og fra en lokal database som må kunne legge til nye brukere samt holde informasjon om de forskjellige brukerne.

Som interface mellom kunden og systemet vil vi bruke en touchscreen hvor kunden kan gi tilbakemelding om siste miks og hvor fornøyd den var med det. Her skal kunden også kunne velge hvor mye den vil handle for (kr). For at vi skal kunne lage en miks må vi ha en beregning som baserer seg på preferanser, tidligere valg og mengde.

Leave a Reply